Stipendieutdelning 2017

Årets stipendium tilldelades Ebba Klara Eriksson en varm sommarkväll i Linköping på inte mindre än Miljöpartiets kongress. ”Jag känner mig så hedrad!” kommenterar Ebba.

På plats befann sig bland andra den Ekologiska Ungdomsstiftelsens ordförande Per Gahrton samt styrelseledamot Yvonne Ruwaida som även var den som delade ut stipendiet och gratulerade Ebba på scen som representant för hela styrelsen.

Det känns fantastiskt att få det här stödet så att jag kan fortsätta med mitt projekt, det betyder så mycket. Jag hoppas kunna kvalitetssäkra och effektivisera produktionen och inspirera andra till klimatsmarthet och minskad plastkonsumtion” säger Ebba efter stipendieutdelningen.

Klicka här för att komma till Ebbas projekt Mårda.

Stort grattis önskar styrelsen ännu en gång!

18745406_10213191031598454_2135195790_o