Stipendieutdelning 2016

Förutom att tilldelas den Ekologiska Ungdomsstiftelsens stipendium 2016 tilldelades årets stipendiat, Adam Arnesson, även äran att ingå i en grupp av unga hållbarhetsledare utsedda av Aktuell Hållbarhet.

Årets stipendium delades ut till stipendiaten Adam Arnesson vid en mycket fin tillställning anordnat av Aktuell Hållbarhet och Sustainergies i Stockholm den 17 oktober. Eventet samlade Sveriges 100 mäktigaste hållbarhetsprofiler och 33 unga hållbarhetstalanger under 33 år, där även vår stipendiat ingick i gruppen av unga hållbarhetstalanger.

Yvonne Ruwaida representerade den Ekologiska Ungdomsstiftelsens styrelse vid stipendieutdelningen och läste upp styrelsens motivering. ”Det känns jättebra! Det är en stor ära att få ta emot den Ekologiska Ungdomsstiftelsens stipendium och är extra stolt över att få representera det svenska lantbruket vid den här fina tillställningen”, kommenterar Adam Arnesson under kvällen.

Stort grattis ännu en gång önskar styrelsen!

14632531_10210918077256016_443828647_o