Välkommen Marcia – ny sekreterare för Ekologiska Ungdomsstiftelsen

Ekologiska Ungdomsstiftelsen är mycket stolta och glada över att få presentera vår nya sekreterare Marcia Munoz!

Marcia jobbar just nu som ungdomssekreterare på Svenska FN-förbundet, där hon ansvarar för förbundets ungdomsverksamhet. Till hösten kommer Marcia påbörja en masterutbildning i Lund och hon har sedan tidigare en kandidatutbildning i statsvetenskap från Uppsala universitet. Under sina studieår har hon dessutom hunnit med att praktisera i Uruguay och engagera sig i PeaceWorks Sverige och Unicef. Med sitt gedigna engagemang och kunskaper inom projektledning, skriva bidragsansökningar, anordna seminarier och lokalföreningsträffar samt extern kommunikation kommer Marcia att bli ett otroligt värdefullt tillskott till Ekologiska Ungdomsstiftelsen!

I och med att Marcia nu tar över rollen som sekreterare tackar jag för mig och kliver – efter fyra roliga och lärorika år – av som sekreterare. Tack alla ni som skrivit fantastiska och inspirerande ansökningar och tack till alla stipendiater som gör världen till en bättre plats med ert engagemang!

Allt bäst,
Linda

EKUIMG_85571