Ny sekreterare för Eko//Ung!

Susanne Åkesson har i flera år varit en av Eko//Ungs viktigaste kuggar och den som hållit i trådarna kring allt som har med stipendiet att göra. Med nya spännande uppdrag som politiskt sakkunnig lämnar hon nu över stafettpinnen till Linda Norrman, stipendiat 2012 och invald styrelseledamot sedan februari 2013. Det Susanne själv kommer att minnas från tiden som sekreterare för Eko//Ung är alla fantastiska projekt som har ansökt om EKU:s stöd och dessutom hur roligt det var att få samla alla beviljade projekt i Eko//Ungs jubileumsskrift 2014!

EKULinda läser idag sista terminen på Environmental Communication and Management vid SLU i Uppsala och är dessutom engagerad i Sustainergies där hon projektleder deras mentorskapsprogram Hållbart Mentorskap och är invald i styrelsen.